Vraag en antwoord

Hebben jullie ook een winkel?

Wij hebben een winkel bij de werkplaats. Onze winkel wordt gerund door deelnemers en vrijwilligers.

Engelseweg 127
5705 AC Helmond
0492 57 47 98
info@jobfactory.nl
www.jobfactory.nl

OPENINGSTIJDEN WINKEL:
Ma t/m do van 9.00 tot 15.30 uur
Vrijdag van 9.00 tot 12.00 uur

Bezorgen jullie producten?

De kleinere producten worden met TNT post verzonden. De producten worden binnen 2-5 werkdagen verstuurd.

Grotere producten zoals meubels kunnen tegen een meerprijs in de regio Helmond bezorgd worden. Komt u van buiten de regio dan vragen we u om het vervoer zelf te regelen. Mocht dit echt niet lukken, dan kunt u altijd contact met ons opnemen om te kijken of we toch iets voor u kunnen betekenen.

Wie maken de producten?

Al onze producten worden gemaakt door onze deelnemers bij de Jobfactory. Bij ons werken mensen die om verschillende redenen een grotere afstand tot de reguliere arbeidsmarkt hebben. Onze deelnemers komen bij ons voor dagbesteding dan wel voor een arbeidstraject.

Hoezo, sociaal product?

Onze producten zijn sociale producten omdat ze door onze deelnemers gemaakt worden. Het werken bij de Jobfactory geeft de doelgroep een nuttige dagbesteding, sociale contacten, en een uitbreiding van de vaardigheden om de kans op werk binnen de reguliere arbeidsmarkt te vergroten.

Hoe kan ik online winkelen?

Ziet u iets in de webwinkel dat u wilt aanschaffen? Dit kunt u doen door het product aan te klikken, te bestellen en via ideal te betalen. Heeft u een product met een levertijd of maatwerk besteld dan nemen we contact met u op over de verwachtte leverdatum. Heeft u een item uit onze voorraad besteld? Dan wordt dit doorgaans binnen 2 á 3 werkdagen verstuurd. Wanneer uw bestelling verzonden wordt ontvangt u hier bericht over van ons.

Leveren jullie maatwerk?

Ja, het is tevens mogelijk om maatwerk te leveren. Neem hierover a.u.b. contact met ons op.

Waarom zijn jullie producten zo goedkoop?

Wij zijn een non-profit organisatie die ons in de eerste instantie richt op het bieden van dagbesteding en arbeidstrajecten aan mensen met een grote afstand tot de reguliere arbeidsmarkt. De mooie producten die onze doelgroep weet te maken willen we u niet onthouden en bieden we online aan middels onze webshop en ze zijn natuurlijk te bewonderen in onze winkel.

Staan jullie ook op evenementen?

Af en toe zijn wij te vinden op evenementen. Met name in de regio Helmond. Wilt u de Jobfactory uitnodigen op uw evenement? Neem dan a.u.b. contact met ons op: s.siany@jobfactory.nl