Cliënten

Is regulier werk voor jou (nog) niet haalbaar, dan zijn er andere mogelijkheden om zinvol bezig te zijn op een manier die bij jou past. SMO biedt arbeidsmatige dagbesteding en arbeidstrajecten. Zo kun je je dagritme (her)vinden, andere mensen ontmoeten en werkervaring opdoen.

Wanneer je interesse hebt in begeleiding door SMO in het op doen van werkervaring, kun je contact opnemen met onze Centrale Intake.

Hoe?
Tijdens het intakegesprek bespreek je met een professional wat jouw behoeften en mogelijkheden zijn. Onze medewerkers zijn vriendelijk en respectvol. Ze luisteren, vragen door en hebben begrip voor de moeilijkheden die je hebt. Ze weten hoe en waar je de beste begeleiding kunt krijgen. Ook vergoedingen, eventuele regelingen en indicatie-aanvragen komen tijdens het gesprek aan bod.

Hoe lang? 
Een intakegesprek vindt plaats binnen vijf dagen na aanmelding. Het gesprek zelf duurt twee uur. Of we je direct kunnen plaatsen bij een afdeling, is afhankelijk van je behoeften, de mogelijkheden en beschikbaarheid.

Aanmelden? 
Je kunt zelf contact opnemen met onze afdeling Centrale Intake om een afspraak te maken voor een intakegesprek. Heb je al een hulpverlener? Dan kun je ook vragen of deze contact met ons opneemt.

Centrale Intake
Sint Hubertusstraat 2
5701 TC Helmond
0492 50 43 90
centrale-intake@smo-helmond.nl