De ontwikkelingen rondom het Coronavirus roepen bij ons allemaal vragen op. SMO blijft deze ontwikkelingen nauw volgen en houdt zich aan de adviezen van het RIVM.
Wij werken gewoon voor u door, maar voor een netwerk waarin persoonlijk contact en ontmoeten een grote rol speelt kunnen we niet om een aantal aanpassingen heen.

Om het voor iedereen zo veilig mogelijk te houden hebben we de volgende regels vastgesteld:

 1. Centraal kantoor SMO aan de St Hubertusstraat Helmond is geopend en telefonisch bereikbaar. Let wel u wordt alleen toegelaten als u een afspraak heeft.
  Mocht er wegens onderbezetting een aangepaste openingstijd zijn, dan kunt u voor spoedgevallen aan de voordeur een tekst vinden waarin wij u verwijzen naar een andere contactmogelijkheid.
  Cliënten kunnen hun post in onze brievenbus doen, deze wordt gewoon behandeld.
 2. Centrale Intake
  Onze intakers blijven telefonisch bereikbaar voor aanmeldingen en maken – indien mogelijk – een afspraak met u. 0492-504390 of centrale-intake@smo-helmond.nl
 3. Woonbegeleiding
  Onze woonondersteuners blijven in contact met hun cliënten. In eerste instantie zijn deze contacten via WhatsApp en/of telefoon.
 4. Huize d’n Herd en De Koning
  Onze bewoners van onze opvanglocaties zijn ingelicht over interne regelingen rondom het Coronavirus.
  Wij hebben onze bezoekregels – volgens de RIVM richtlijnen – aan moeten passen en deze locaties voor bezoek moeten sluiten. U kunt bij vragen contact opnemen met Huize d’n Herd
  0492 – 536778 of De Koning 0492- 472350.
 5. Jobfactory
  Onze dagbestedingslocaties blijven vooralsnog geopend waarbij wij werken met een beperkt aantal deelnemers en gescheiden pauzes. Onze deelnemers lichten wij in over extra hygiëne richtlijnen. Deelnemers met klachten kunnen we volgens de richtlijnen van het RIVM niet toestaan. Bij vragen kunt u bellen naar 0492 – 574798.
  De Bundertjes (incl. winkel) is voor publiek gesloten.
 6. Super Sociaal
  Onze openingstijden zijn ongewijzigd, wel laten wij maar maximaal 5 klanten tegelijk toe in onze winkel. Wij vragen onze klanten om bij voorkeur te pinnen. Verder zijn er hygiëne maatregelen genomen voor onze medewerkers en klanten. De koffiehoek is gesloten.

De telefonie netwerken zijn vanwege de huidige situatie rondom het Corona virus soms helaas overbelast waardoor ook wij soms telefonisch minder goed bereikbaar zijn. Wij adviseren om te blijven bellen, en bij spoed of vragen in het algemeen kunt u een mail sturen naar centraal-bureau@smo-helmond.nl