In november en december 2017 was het op maandagen en donderdagen steeds erg druk in het besloten Sociaal Restaurant Ratatouille. Gemiddeld kwamen er elke keer ruim 30 gasten per avond eten.

Vanaf maandag 8 januari 2018 is het restaurant aan de Engelseweg 127 (achterzijde) weer geopend (op de maandag- en donderdagavonden) uitsluitend voor klanten van de Super Sociaal, van SMO, Jobfactory en de Ruilwinkel die beschikken over een zogenaamde inkomstenverklaring.

De gasten helpen zo nodig mee met het indekken van de tafels, het uitserveren van de gerechten en het afruimen van de tafels. We gaan kijken of we de recepten van de maaltijden periodiek kunnen bundelen, zodat gasten deze maaltijden ook thuis kunnen bereiden.

Donderdagavond wordt een halal maaltijd bereid.

De prijs voor een verse en gezonde 3 gangen maaltijd inclusief koffie en thee bedraag € 2,50 per persoon, voor kinderen tot 4 jaar zijn de maaltijden gratis en voor kinderen van 4 t/m 12 jaar wordt € 1,25 in rekening gebracht.

De eerste keer dat je komt eten zien we als een kennismaking en is gratis.

Vooraf aanmelden is echt noodzakelijk en dat kan van maandag t/m vrijdag tussen 09.00 – 15.00 uur via telefoonnummer 0492-525098 of via mail ratatouille@jobfactory.nl.

Welkom!