Tijdens de Coronacrisis waren wij genoodzaakt ons sociaal restaurant Ratatouille te sluiten, maar met de huidig geldende maatregelen kunnen wij onze deur weer op 15 juni openen om u als gast te ontvangen.

“Omzien naar elkaar Helmond” heeft hierbij gezorgd voor een welkome extra sponsoring, waardoor we de eerste 80 maaltijden gratis kunnen aanbieden. Een geweldig initiatief – voornamelijk voor ouderen – van de KBO Stiphout Warande. Onze hartelijke dank hiervoor.

Ratatouille heeft bij de tafelschikking rekening gehouden met de 1,5 m geldende afstand en er is nu plaats voor maximaal 20 personen. Iedere gast zal zich moeten houden aan de RIVM richtlijnen.

Wilt u direct voor de eerst volgende datum reserveren, dan kan dat via deze site onder het kopje “Reserveren Sociaal Restaurant Ratatouille”.
De reservering is belangrijk, omdat alléén dan een plekje gegarandeerd kan worden. Mocht dit niet lukken dan kunt u even bellen.

Bij uw eerste bezoek kunt u ook meteen kennismaken met onze nieuwe kok Piet (Ruben heeft ons verlaten) die samen met Kim de lekkere maaltijden voor u bereidt.

Tot binnenkort.