Wij zoeken voor onze zorgtuinderij een vrijwilliger die verstand heeft van het aanleggen van een irrigatiesysteem.

In onze zorgtuinderij werken wij met mensen die stappen zetten naar participatie in de maatschappij. Binnen de zorgtuinderij lopen we aan tegen knelpunten in het weekend om plantjes water te geven. We hebben besloten om een irrigatiesysteem aan te leggen en hebben de materialen al bijna voor elkaar. De komende periode gaan we aan de slag met het aanleggen en installeren. Heb jij verstand van kogelkranen, insteeknippels, koppelingen, slangklemmen en sproei installaties? En ben je bereid om ons te ondersteunen om dit systeem aan te leggen de komende maanden? Dan zoeken we jou!

Je hebt verstand van het aanleggen van een systeem en bent praktisch ingesteld. Je overlegt met het team van de Bundertjes wat moet gebeuren en bespreekt de aanleg van het systeem.

Voor meer informatie kun je contact opnemen met Remko Korsmit, 06-16374776. Indien je interesse hebt voor andere vrijwilligers taken op de Bundertjes zoals het helpen met dieren of op het terras dan kun je contact opnemen met Nanette Smeelen, 06-12561760.

Onze vrijwilligers ontvangen een vrijwilligersvergoeding. www.debundertjes.nl