Nieuws2018-02-27T17:07:37+00:00

Nieuws

IK BEN WAT IK MAAK: Design Social Label

Social Label is een samenwerking tussen designer Ilse CrawfordRaymakers & Co BV Koninklijke Textielfabriek en Jobfactory.
De designer ontwerpt designproducten met restanten materialen van Raymakers & Co. De productlijn wordt zo ingericht dat er een zo maximaal mogelijk aantal mensen met een afstand tot de arbeidsmarkt aan mee kunnen werken en er ook structurele werkgelegenheid wordt gecreëerd. Bijzonder trots dat deze samenwerking op zondag 21 oktober 2018 tijdens de Dutch Design Week bekend werd gemaakt.

Nieuwe partner Samenwerkingsverband Helmond Peelland VO

Via onze bestaande partner Speciaal Onderwijs De Korenaer, heeft Jobfactory een nieuwe partner gevonden die een klaslokaal gaat huren en enkele plekken heeft ingekocht om met jongeren op de locatie te komen leren en werken: wij heten het samenwerkingsverband Helmond Peelland VO van harte welkom en zien uit naar de samenwerking.

Ratatouille weer open na zomerperiode

Maandag, 20 augustus is het sociaal restaurant Ratatouille weer open voor klanten van de Ruilwinkel, Super Sociaal en deelnemers van Jobfactory. Vooraf aanmelden a.u.b. Denkt u bij de doelgroep te horen of wilt u meer informatie bel dan 06-17494158. U bent (weer) van harte welkom.

PRISMO, onze nieuwsbrief met de laatste ontwikkelingen

SMO Helmond, waar De Bundertjes en Jobfactory onderdeel van uitmaken, geeft jaarlijks tweemaal een PRISMO uit. Een blad met de laatste nieuwsartikelen, onze innovatieplannen etc. Wilt u de PRISMO ontvangen dan kunt u zich via mailadres m.rademakers@smo-helmond.nl 
aanmelden.

Door te klikken op PRISMO kunt u het laatste nieuwsbrief inzien en lezen.

Opening speel-, dierenweide en terras bij Zorgtuinderij De Bundertjes 27-05-2018

Op zondag 27 mei aanstaande zal zorgtuinderij De Bundertjes aan de Bosselaan 2 in Helmond voor het eerst haar deuren openen voor het publiek.
Wij heten u welkom om een kijkje te komen nemen.
Na de officiële opening om 15:00 uur is er van alles te beleven, een wandeling door de zorgtuinderij met kassen en boomgaard, een kinderspeurtocht en verkoop van onze groenten. Op het terras kunt u genieten van een drankje en luisteren naar het live optreden van The Feliciano’s.

Al met al een mooi moment voor Helmond, waarbij wij uw aanwezigheid op prijs stellen.

Het programma sluit om 17:00 uur.

De verbouwing en de inrichting werd mede mogelijk gemaakt door Stg. Thomas van Villanova, Stg. Steun Welzijnszorg Helmond, Stg. Coovels Smits en de wijkambassadeur Rabobank Helmond.

De Bundertjes zal voortaan open zijn voor publiek op alle dagen (behalve maandag)
van 10:30 -16:30 uur in de periode april t/m oktober
Binnenkort kunt u meer informatie vinden op de website www.debundertjes.nl

 

Uitreiking certificaten heftruck en stapelaar

Onlangs zijn er bij Jobfactory weer 7 certificaten uitgereikt voor heftruck en stapelaar. Vijf leerlingen van de Korenaer en twee deelnemers van Jobfactory (waarvan er ondertussen een aan het werk is buiten Jobfactory) hebben het certificaat in ontvangst mogen nemen. Op de foto Rob een van de gecertificeerden.