Nieuws2018-02-27T17:07:37+01:00

Nieuws

Sponsoring sportmaterialen aan Jobfactory

Opnieuw waren wij erg blij met de sponsoring van materialen door Nikko Sports – Geldropseweg Eindhoven, waarmee onze deelnemers binnen Jobfactory weer een tijd vooruit kunnen. Onze hartelijke dank.

Du Pré en Arveco slaan handen ineen en steken Zorgtuinderij de Bundertjes volledig in het nieuw

DEELNEMERS GEKLEED IN BEDRIJFSKLEDING VAN DU PRÉ GROENPROJECTEN

Helmond, 25 aug 2020 – Wat te doen met nieuwe bedrijfskleding met een oud logo, als je overgaat op een nieuwe huisstijl. Du Pré en Arveco weten hier raad mee en schenken deze bedrijfskleding aan Zorgtuinderij de Bundertjes!

De samenwerking is tot stand gekomen na contact door Arveco. Arveco is gevestigd in Helmond en leverancier van bedrijfskleding en persoonlijke beschermingsmiddelen. Zij werken al jaren nauw samen met Du Pré Groenprojecten en samen hebben zij een gemene deler; Zo duurzaam mogelijk te werk gaan. Toen Arveco de opdracht kreeg van Du Pré om nieuwe bedrijfskleding te ontwikkelen startte ook het proces om de overgebleven bedrijfskleding op een duurzame wijze opnieuw in te zetten. De visie van Du Pré is dat de waarde van groen van groot belang is voor mens en milieu. In zorgtuinderij De Bundertjes is dan ook de perfecte aansluiting voor dit project gevonden.

Deelnemers en personeel van zorgtuinderij de Bundertjes krijgen voor het eerst nieuwe bedrijfskleding. Kleding voorzien van het logo van De Bundertjes en het oude bedrijfslogo van Du Pré. Het is voor bezoekers nu goed herkenbaar wie bezoeker is en wie bij zorgtuinderij de Bundertjes werkt. Dit helpt hen om veilig en schoon te werken in kleding die daartegen bestand is.

Vakantiesluiting sociaal restaurant Ratatouille

Sociaal Restaurant RatatouilleIn verband met vakantie van onze kok is het restaurant gesloten van 14-9 t/m 2-10 2020. Wij hopen op uw begrip.

Na 2 oktober heten wij u weer van harte welkom!

Aangepaste openingstijden De Bundertjes tijdens Corona

Wegens corona zijn wij op moment nog niet volledig open.

Op aangepaste openingstijden is op moment alleen ons winkeltje open en de rest van het terrein helaas nog niet toegankelijk voor bezoekers.Aangepast openingstijden (tot nader bericht):

Maandag            GESLOTEN

Di – Wo- Do       10:00-16:00 uur

Vrijdag               10:00-12:00 uur

Za – Zo                 GESLOTEN         

 

Sociaal restaurant Ratatouille heropent haar deuren op 15 juni aanstaande en ontvangt een welkome sponsoring

Tijdens de Coronacrisis waren wij genoodzaakt ons sociaal restaurant Ratatouille te sluiten, maar met de huidig geldende maatregelen kunnen wij onze deur weer op 15 juni openen om u als gast te ontvangen.

“Omzien naar elkaar Helmond” heeft hierbij gezorgd voor een welkome extra sponsoring, waardoor we de eerste 80 maaltijden gratis kunnen aanbieden. Een geweldig initiatief – voornamelijk voor ouderen – van de KBO Stiphout Warande. Onze hartelijke dank hiervoor.

Ratatouille heeft bij de tafelschikking rekening gehouden met de 1,5 m geldende afstand en er is nu plaats voor maximaal 20 personen. Iedere gast zal zich moeten houden aan de RIVM richtlijnen.

Wilt u direct voor de eerst volgende datum reserveren, dan kan dat via deze site onder het kopje “Reserveren Sociaal Restaurant Ratatouille”.
De reservering is belangrijk, omdat alléén dan een plekje gegarandeerd kan worden. Mocht dit niet lukken dan kunt u even bellen.

Bij uw eerste bezoek kunt u ook meteen kennismaken met onze nieuwe kok Piet (Ruben heeft ons verlaten) die samen met Kim de lekkere maaltijden voor u bereidt.

Tot binnenkort.

Onverwachte donatie voor sociaal restaurant Ratatouille

Lopende deze weel kregen we een leuk bericht van de heer Peter Spit, die een donatie gaat overmaken voor ons sociaal restaurant Ratatouille.
Ik vroeg naar zijn beweegredenen: “In deze vreemde tijden en ook voor vele een moeilijke periode, is het belangrijk om naar elkaar om te kijken. Daarom is het belangrijk elkaar waar mogelijk te steunen. Vandaar mijn donatie voor jullie geweldige project”.

Wat een topactie. Dank u wel Peter Spit.

 

Ga naar de bovenkant